Rikke Larsen, ildsjæl
Vi ønsker jer alle sammen et dejligt år, vi har selv et år foran os med plads til alle vores ideer…

Derfor har vi fundet en ny base, der er centralt beliggende og som samtidig giver plads til at udvikle Honning og flora, der er vores store passion, liv og drøm, men det er også vores virksomhed, hvor alt skal kunne udleves.
Vi har det sidste års tid, samlet materiale til en ny bog og er nu gået i gang med at skrive på den, vores mål er at den udkommer til foråret, det er en indretnings bog med masser af loppeting og med ideer og tips. Fotograf Tia og jeg er i fuld gang med at lave foto reportager til bladene i ind og udland. Og så glæder vi os til alle vores loppeture til udlandet, hvor vores indre tingfinder får frit spil. Det, der kommer hjem fra turene skal indrettes. Vi er også blevet spurgt, om vi vil lave mere tv og mon ikke vi også afholder nogle krea, blomster og ide workshops i løbet af året, til glæde for alle jer og os. Det er sådan nogle hyggelige timer.
Nu må vi se hvor 2015 fører os hen og på hvilke eventyr.
Det vigtigste for os er at skabe noget, der giver mening og værdi, og som også har værdi for andre.
  
 
  

Følg Honning og Flora på Facebook

Følg os på vores Blog  

Følg os på Instagram

Følg os på Pinterest

    

 
 
Honning & Flora medvirkede i 2014 i programmet 
"Loppe Deluxe" på Tv2
Du kan gense programmerne på Tv2 Play.
 
 
Den korte version...
Forfatter, idéudvikler og kreativ ildsjæl. Boligstylist med hang til gamle loppeting.
 
Den lidt længere version...
Jeg er uddannet grafisk leder, men de sidste 15 år har jeg drevet Honning og Flora, en unik interiørbutik i den gamle gartnerbolig ved Egholm Slot sammen med min mor Birgitte. Butikken har jeg solgt og idag arbejder jeg som livstilsforfatter. Ved siden af det er jeg boligstylist og skriver artikler til dameblade og boligmagasiner. Fremover vil jeg også arrangere workshops, der tager udgangspunkt i mine bøger. 
 
 
 Rikke Larsen

Du kan købe mine bøger online nu!

Forkæl dig selv, din bedste veninde, mor eller svigermor med en af mine inspirerende bøger. Send en hilsen på mail honningogflora@c.dk  og vi lægger det ved, med bogen. Bøgerne kan bestilles online her.
 
  
 
Honning & Flora v/ Rikke Larsen | CVR: 21608300 | - Danmark | Tlf.: +45 47 52 70 40 | honningogflora@c.dk