Rikke Larsen, ildsjæl

Honning og Floras nye sted på Vissegård i Gershøj med fantastisk udsigt til Roskilde Fjord. Her har vi showroom med idéer til indretning.

Vi kommer løbende til, at holde forskellige workshops, der tager udgangspunkt i vores bøger. Mad, indretning og andre livsstils emner.

Hvis det var noget for dig at være med i et kreativt kontor fælleskab, så skriv til os: honningogflora@c.dk. Du har mulighed for, at leje dig ind og være med i vores kreative kontorfælleskab.
Der er ikke noget ved at sidde alene med sine kreative ideer, her vil der være mulighed for samarbejde og kreativ respons... 
 
  

Følg Honning og Flora på Facebook

Følg os på vores Blog  

Følg os på Instagram

Følg os på Pinterest

    

 
 
Se Honning & Flora og deres kollegaer i programmet 
"Loppe Deluxe" på Tv2
4. aug. kl. 20.50
15. sep. kl. 20.50
22. sep. 20.50
 
 
Den korte version...
Forfatter, idéudvikler og kreativ ildsjæl. Boligstylist med hang til gamle loppeting.
 
Den lidt længere version...
Jeg er uddannet grafisk leder, men de sidste 15 år har jeg drevet Honning og Flora, en unik interiørbutik i den gamle gartnerbolig ved Egholm Slot sammen med min mor Birgitte. Butikken har jeg solgt og idag arbejder jeg som livstilsforfatter. Ved siden af det er jeg boligstylist og skriver artikler til dameblade og boligmagasiner. Fremover vil jeg også arrangere workshops, der tager udgangspunkt i mine bøger. 
 
 
 Rikke Larsen

Du kan købe mine bøger online nu!

Forkæl dig selv, din bedste veninde, mor eller svigermor med en af mine inspirerende bøger. Send en hilsen på mail honningogflora@c.dk  og vi lægger det ved, med bogen. Bøgerne kan bestilles online her.
 
  
 
Honning & Flora v/ Rikke Larsen | CVR: 21608300 | - Danmark | Tlf.: +45 47 52 70 40 | honningogflora@c.dk